×
Esküvői autóbérlés. Kattintson ide a részletekért!

Esküvői fotózás Nyíregyháza

Az esküvői fotós kiválasztása az esküvő szervezésének egyik legfontosabb pontja. Minden pár - teljes joggal - elvárhatja, hogy profi módon, profi eszközökkel készüljenek el fényképei. Na de ne én mondjam el, milyen is egy jól sikerült fotózás... beszéljenek helyettem a vendégkönyvbe írt sorok, és az esküvői referenciák

A pontosság kedvéért lejjebb több információt is adok, hogy teljes legyen a kép, miért is fontos egy profi fotós a legszebb napon…

Esküvői fotózás nyíregyháza

Az esküvői fotózás nem csak annyiból áll, hogy egy fényképezőgéppel kattintunk párat. Sok év tapasztalatával a kezemben bizton állíthatom, hogy igen komoly előkészület kell minden egyes esküvő fotózására. Gondoljunk bele. Egy pár, aki úgy döntött összeköti életét, és ezt esküvel fogadja, felkér engem arra, hogy ezt az ő és szeretteik számára én örökítsem meg. Ez egy hatalmas felelősség, és egy nagyon megtisztelő felkérés.

 

De nézzünk bele egy picit a folyamatokba…

 

Először is minden egyes alkalommal tisztázni kell, mit szeretne az ifjú pár, azaz Ti mit szeretnétek. Milyen volt az eddigi kapcsolatotok, hogyan s miként ismerkedtetek meg. Ezek az információk, amik alapján megismerek egy ifjú párt vissza fognak köszönni a képeken. Egy tapasztalt fotós ezek alapján az információk alapján tudja elkapni azokat az „Uhh de jó lett ez a kép!” fotókat.

Ha megvan az összhang, van elképzelés, már könnyedén biztosítok részetekre olyan helyszínt, ami vissza fogja adni a Ti kapcsolatotok egyéniségét. Ez a legfontosabb! Természetesen fotós oldalról is meg vannak a fontos technikai paraméterek, ezért is fogok segíteni a döntésben, helyszínben, időpontban. Például bizonyos helyszíneken délelőtt jó a napfény, akkor érdemes fotózni, és fordítva. Van amikor egy szép ingatlant, egy zöldellő dombot csak délután ér úgy a napfény, hogy teljes pompájában mutatja magát, így akkor kell fotózni menni. Ez nem műterem. Ha Ti a szabadban szeretnétek az esküvői fotókat, akkor ott készítjük el. Hisz ezen a napon minden rólatok szól.

 

És elérkezett az a bizonyos éjszaka…

 

Elsőre a szakmaiságról pár szó. Régóta ezt csinálom. Minden helyszínnek más és más a berendezése, mások a színek, a díszítések, DE egy nem változik. Az, hogy minden bizonnyal a Ti általatok választott étteremben vagy egyéb helyszínen vagy már fotóztam, vagy rendelkezek helyismerettel. Tehát ismerem a teret, ismerem a fényeket, ismerem a mozgási lehetőséget. Ez nagyon fontos fotózás szempontjából. 

 

És akkor jön a vacsora

 

A vacsora az, amikor szinte minden egyes pára azt kéri, hogy mindenki legyen a képen, minden vicces jelenet, minden meghitt pillanat. És itt megjegyzem gyorsan: Ezt nem kell kérni. Ezért vagyok :)

Számomra is fontos, hogy amikor vissza nézitek, a képeket mosolyogjatok, felkiáltsatok, és újra és újra átlapozzátok. Csak így van értelme… Tudom, hogy mindenki számára fontos pillanatok a köszöntő, az első hitvesi tánc, a gyereknevetés, a torta, a mosoly… és bizony a meghitt könnycseppek is…  

Nyugodtan lapozzátok át az eddigi referenciáimat. Igaz ez csak töredéke az én általam fotózott esküvőknek, de nyugodtan nézegessétek, informálódjatok.

Vágjatok bele... Én segítek Nektek...