×
Esküvői autóbérlés. Kattintson ide a részletekért!

Vendégkönyv

Bejegyzések

Dóra és Márk: Esküvő
Kedves Tibi! Köszönjük, hogy megörökítetted életünk legszebb napjának fontos pillanatait. Könnyen feloldottátok a bennünk rejlő izgalmakat a kreatív fotózás során is, melynek hangulata minden alkalommal, mikor nézegetjük a képeket, újra felelevenedik bennünk. Köszönjük a profizmust és a fantasztikus képeket. Mindenkinek csak ajánlani tudunk.
2020. december 18., péntek
Fazekas Tibor: Ildikó és Tibor: Esküvű
Kedves Tibor,
Nagyon szépen köszönünk mindet a fantasztikus esküvői képeket, a nagyon jól összerakott fotókönyvet, az esküvő napján végzett remek munkádat, a kedvességedet és a türelmedet. Nagyon sok támogatást adtál a részünkre pl. az esküvői fotózás helyszínének kiválasztása stb., amiért szívből hálásak vagyunk. Az esküvői fotózáson nagyon jól éreztük magunkat, amit neked köszönhetünk.
Mindenkinek szívből ajánlani tudunk téged.
Üdvözlettel: Ildikó és Tibi

2020. április 13., hétfõ
Bea és Bence : Esküvő
Kedves Tibi,

köszönjük Neked , hogy velünk voltál a nagy napon,hogy megörökítetted számunkra. A SlideShow fantasztikus lett, naponta nézzük vissza ami örömmel tölt el és megszépíti a hétköznapokat is. Varázslatos amit csinálsz. Köszönjük.
2019. október 13., vasárnap
Huszár-Rácz Anita: Anita és Norbi:Köszönet
Kedves Tibi!
A csomag,amit kaptunk fantasztikus. A SlideShow nézegetésével nem tudunk betelni....A fotózáson kihoztad belőlünk a maximumot, és rendkívül higgadtan, kitartóan végigfotóztad a közel 4 órát. A szertartáson elcsípted az összes fontos pillanatot, és nekem különösen a nem beállított,spontán képek tetszenek.Elégedettek vagyunk és mindenkinek szívből ajánljuk!Köszönjük!
2019. július 03., szerda
Dóri és Peti: Köszönet
Kedves Tibi!
Nagyon köszönjük, hogy velünk voltál a nagy napon! Külön köszönet azért, hogy a legszebb pillanatokat megörökìtetted a számunkra. Profi munka! Mindenkinek szívből ajánlom! Aki ismeri a munkádat az tudja, hogy szuper! Köszönjük!
2019. április 07., vasárnap
Kitti&Szilveszter;: Drága Tibi!
Köszönjük a csodálatos fotókat. Nagyon jól éreztük magunkat, külön köszönet hogy csak a mi kedvünkért utaztatok át az ország másik felére ez igazán nagy elhivatottságra vall. Bármennyire is izgultunk kiválóan éreztük magunkat a közvetlenséged és a jó humorod miatt. Önmagunkat adhattuk végig és nagyon szuper hangulatban telt ez a néhány óra. Az esküvőn is nagyon jól éreztük magunkat, minden számunkra fontos pillant rögzítésre került szóval köszönjük :) Nagyon hálásak és elégedettek vagyunk!
2018. október 26., péntek
Ági és Peti: Köszönet
Kedves Tibi!

A fotózás volt, amitől a legjobban tartottunk az esküvőn, de Tibi személyiségednek köszönhetően oldott hangulatú volt végig. Az elkészült gyönyörűek képek és a SlideShow nézegetésével újra és újra átélhetjük életünk egyik legfontosabb napjának pillanatait. Tibivel gördülékenyen ment az esküvőt megelőző egyeztetés, nem volt akadály a távolság az elkészült anyag átadásánál sem.
Ha fotósra lesz nekünk vagy másnak szüksége csak nem kérdés, hogy kit fogunk felhívni.:)
Még egyszer köszönünk mindent!
Ági és Peti
2018. augusztus 12., vasárnap
Alexandra&Norbert;: Esküvői fotózás
Kedves Tibi!
Mikor eldőlt, hogy mikor lesz a nagy nap, lázasan keresgéltük, ki örökítse meg nekünk életünk nagy eseményét. Úgy gondoljuk, a legjobbat sikerült választani. Köszönjük a csodálatos képeket, a fotókönyveket, slideshowt, ajándékokat és hogy neked köszönhetően feloldódtunk az esküvő előtti fotózáson. Külön köszönet, hogy ilyen messzire is elhoztad az elkészült képeket személyesen! Jószívvel ajánlunk Téged mindenkinek, és ha fotósra lesz szükségünk biztos, hogy nem lesz kérdés kit hívunk! :)
Köszönettel:
Szandi és Norbi
2018. július 17., kedd
Drága Tibi! : Kitti&Szili;
Köszönjük a csodálatos fotókat. Nagyon jól éreztük magunkat, külön köszönet hogy csak a mi kedvünkért utaztatok át az ország másik felére ez igazán nagy elhivatottságra vall. Bármennyire is izgultunk kiválóan éreztük magunkat a közvetlenséged és a jó humorod miatt. Önmagunkat adhattuk végig és nagyon szuper hangulatban telt ez a néhány óra. Köszönjük :)
2018. július 07., szombat
Mariann és Ádám: Köszönet
Kedves Tibi!
Szeretnénk megköszönni Neked a munkádat, a szakértelmedet, a tehetségedet, a sok türelmet, a jó ötleteket és hálásan köszönjük azokat a gyönyörű képeket, amelyeket a jegyesfotózáson és az esküvőnkön készítettél rólunk! Az esküvői fotók sokkal szebbek lettek, mint amit megálmodtunk. Sikerült megörökítened a legmeghittebb pillanatokat és a legviccesebb dolgokat.
A képek segítségével emlékezhetünk majd életünk legszebb napjának fontos pillanataira. Boldogan mutogathatjuk majd a gyerekeinknek, unokáinknak is a szép albumot.
2017. december 19., kedd
Tímea és Balázs: Esküvői fotózás
Kedves Tibi!
Köszönjük szépen a profi munkád, a jó hangulatú fotózást és a gyönyürű képeket!
A kreatív fotózás is örök élmény marad számunkra! Sokszor észre sem vettük, hogy fotózol és mégis csodálatos képek születtek, tökéletesen elkaptad a pillanatokat! Köszönjük, hogy tökéletessé tetted a Nagy napunk és megörökítetted nekünk!
Ha igazán jó fotóst kerestek akivel szuper együtt dolgozni és minőségi képanyagot szeretnétek akkor keressétek bizalommal Tibit! Nem fogtok csalódni, mi nagyon elégedettek vagyunk, ha újra kellene fotóst választani biztosan ismét Tibit Választanánk!
Kívánunk minden jót és szép szakmai sikereket!
Hálával és köszönettel: Timi és Balázs
2017. október 19., csütörtök
Ibolya&Attila;: Esküvői fotózás
Szia!
Nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Annak ellenére, hogy picit tartottunk a "pózolástól", elég hamar sikerült feloldódnunk, ami a képeken is megmutatkozik ☺
Nagyon szeretjük az albumunkat!
Köszönjük a munkádat!
További sok sikert kívánunk a fotózáshoz!
2017. október 06., péntek
Dósáné Grünstein Emese & Dósa István: Esküvői fotózás
Kedves Tibi!
Ezúton szeretnénk megköszönni azt a profi munkát és baráti hozzáállást, amit az esküvői fotózásunkon tanúsítottál! Az egyik legjobb döntésünk volt, hogy téged választottunk a nagy napunk megörökítésére. A fotókönyv elegáns lapjai és a slideshow kockái egyaránt visszaadják az esküvőnk megható és örömteli pillanatait. Minden átlapozásnál újraéljük őket! Nagyon nagy sikert arattak az egész családban! :)
Köszönettel: Emese és Pisti
2017. augusztus 24., csütörtök
Lippainé Bényei Brigitta & Lippai Ferenc: Esküvői fotózás
Tisztelt Tanár Úr!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkáját amit az esküvőnkön illetve a fotózás napján produkált. Az esküvői készülődés során sok volt az izgalom és a feszültség, hogy minden jól sikerüljön. Egyedül a fotózás miatt nem izgultunk. Tudtuk, hogy egy vérbeli profira bízzuk magunkat. Sejtésünk be is igazolódott, egy szuper-jó képanyagot kaptunk, az egész család le volt nyűgözve. Köszönjük!
Szeretettel: Brigi és Feri
2017. július 23., vasárnap
Szabóné Mányák Tünde & Szabó Gábor: A MI napunk pillanatai
Hálásak vagyunk, hogy megörökítetted eddigi életünk legszebb napját. A legfontosabb pillanatokat elkapva mindig emlékezni fogunk erre a napra ha végig nézzük a fotókat.
Sokadik átnézés után is még mindig meghatódunk a szertartás képein és nevetőgörcsben törünk ki ha az esti buli képeihez érünk!

Köszönjük szépen mégegyszer:
Tünde és Gábor
2017. június 18., vasárnap
Demarcsek Zsuzsa: Gyöngylakodalom
Életünk egyik legcsodásabb élménye volt a Gyöngylakodalmunk, amelyet egy kiváló minőségű fotókönyv tesz örökre maradandóvá.
Gazdag Tibor nem csak képeket készített rólunk, hanem életre szóló élményt is nyújtott. Könnyedség, elegancia, tudatosság, meglepetés, finomság, teljes odafigyelés jellemezte a munkáját, így minden percét élveztük a fotózásnak! A végeredmény pedig csodálatos lett! Művészi színvonalú és kivitelezésű fotókönyvet kaptunk, amiben számunkra minden fontos pillanatott megörökített az alkotó. Kedves Tibor! Hálásan köszönjük Neked a fotókönyvet és az élményt is! Szeretettel: Demarcsek Zsuzsa és Demarcsek Gyuri
2017. május 21., vasárnap
Eisert László: Tabló fotózás és készítés
A KOSZISZ Szent István Gimnázium és Szakgimnázium végzős osztályai teljes mértékben meg vannak elégedve azzal a minőségi munkával, amit a tablófotózás során és az elkészült tablókkal kaptak. Köszönjük a munkádat! Szeretnénk a jövőben is együtt dolgozni veled!
Köszönettel, és üdvözlettel:
Gyuri és Laci, végzős osztályfőnökök
2017. május 18., csütörtök
Kantor Sandor: Eskuvoi fotozas
Kedves Tibi és honlap látogatók!

Mérhetetlenül hálásak vagyunk a tökéletesen kivitelezett munkáért és fotókért. A kapott fotókönyv is minőségi és igényes munka.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Gazdag Tibor Tanár Urat! Az elejétől a végéig türelmet és segítőkészséget, rugalmasságot tanúsított felénk.
2016. december 23., péntek
Gajdosné Zsuzsa: Családi fotózás
Kedves Tibi!

Hálásan köszönjük a csodálatos képeket amelyeket 1 éves kislányunkról és a Mi kis családunkról készítettél. Esküvőnk, kislányunk keresztelője és a mostani, családi fotózás is örök emlék marad, boldogan nézegetjük a képeket. Életünk következő fontos eseményének megörökítésére is Téged kérünk fel.
Hálás köszönettel: Zsuzsa, Szabi, Johanna
2016. december 18., vasárnap
Berczánné Veres Nikolett: Családi fotózás
Negyedik alkalommal "dolgoztunk" Veled, és ezúton is szeretnénk megköszönni a gyönyörű fotókat, és nem utolsósorban, azt a végtelen türelmet, amit még akkor is tanúsítasz, ha nem kis logisztikával összetereljük a három gyereket egy közös fotóra, de Anya az ominózus pillanatban becsukja a szemét- háromszor egymás után :-) Köszönjük a munkádat, ami, mint mindig precíz, profi és csodaszép. Mindenkinek ajánlunk! Minden jót Nektek!
Iza, Zente, Marci, Tomi , Niki
2016. december 13., kedd
Tóthné Anda Enikő & Tóth Róbert: Esküvői fotózás
Szeretnénk megköszönni a csodaszép képeket azokat a boldog perceket, órákat!! Minden nagyon szép és jó volt! Életünk legszebb napját pedig egy gyönyörű fotókönyvben kaptuk meg, csakúgy, mint azt a SlideShow videót, amit újra és újra megnéztünk , de egyszerűen nem tudunk betelni vele !! Köszönjük még egyszer a munkátokat!! További sok sikert kívánunk nektek!! Minden ifjú párnak ajánlunk !!
2016. október 10., hétfõ
Gavallér-Mező Csilla & Gavallér Ákos: Esküvői fotózás
Kedves Tibi!

Életre szóló élmény volt nekünk a kreatív esküvői fotózás, bár az elején kissé feszülten érkeztünk, "hogyan fogunk feloldódni és pózolni egy idegennek"? De a személyiségednek és a profizmusodnak köszönhetően pár perc múlva mindez elillant, és a két helyszínes kora délutánból estig tartó fotózás, mintha egy könnyed baráti összejövetel lett volna, ami egy szempillantás alatt véget is ért :) Az esküvőn készített képek, melyek közt a pillanatképeké volt a főszerep nagyon visszaadják azt a napot, miközben nézegetjük, mintha ugyanúgy átélnénk minden percet. Nagyon köszönjük a munkádat, elégedettek vagyunk és örülünk, hogy téged választottunk. Szívből ajánlunk minden ifjú párnak és bárki másnak is, aki jó hangulatban készített profi képeket szeretne viszont látni.
Csilla & Ákos
2016. szeptember 29., csütörtök
Sándor Viktor és Sándorné Vincze Andrea: Esküvői fotózás
Mindenki számára ajánlani tudjuk, korrekt és minőségi "kiszolgálás"-ban volt részünk. A kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére szép képeket produkált velünk együtt :)

Köszönjük még egyszer és bátran ajánljuk mindenkinek!
2016. szeptember 16., péntek
Takács Andrea és Takács Csaba: Fotózások
Kedves Tibi! Nagyon jó érzés volt a fotózások alkalmával kicsit különlegesnek érezni magunkat. Köszönjük a gyönyörű fotókat, a csodás helyszíneket és az apró meglepetéseket. Tényleg mindenki számára csak ajánlani tudunk. :)
2016. augusztus 25., csütörtök
Fehérné Dániel Xénia: Xéni és Patrik Esküvői képek
Kedves Tibi!

Szeretnénk megköszönni a csodaszép képeket, amiket az esküvőn és a fotózáson csináltál!Igaz nekünk már egy éve volt az esküvő,de még mindig nem tudjuk megunni a képeket:)Ha fotóst keres bárki biztos hogy Téged fogunk ajánlani :)
2016. augusztus 08., hétfõ
Móni és Sanyi: Profi esküvői fotós
Fantasztikus élmény volt számunkra a kreatív fotózás: minden tekintetben profi, mindenre nyitott fotós!
Az esküvőnkről tökéletes képek készültek: minden pillanatot megörökítve, fantasztikusan jól elkapott képekkel. :)
Életünk legszebb napját pedig impozáns és gyönyörű fotókönyvben kaptuk meg, csakúgy, mint azt a SlideShow videót, amit azóta számtalanszor, újra és újra megnéztünk már, de egyszerűen nem tudunk betelni vele: lenyűgöző anyagot kaptunk! :)
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Móni és Sanyi
2016. július 31., vasárnap
Marcsi és Laci: Esküvői fotózás
Kedves Tibi!
Szeretnénk megköszönni a gyönyörű képeket, melyeket életünk legszebb napján készítettél nekünk. Nagyon jó hangulatban telt el a kreatív fotózás (tökéletes helyszínt ajánlottál) és a szertartásokon minden rendben ment. A képeket büszkén mutogatjuk mert kihoztad mindkettőnkből a maximumot.
Köszönjük a szakértelmed.
Marcsi és Laci 2016.04.09.
2016. május 22., vasárnap
Zsuzsa, Szabi és Johanna: Keresztelő fotózása
Kedves Tibi!

Nemcsak a 2013. évben készített esküvői fotók, hanem a kislányunk keresztelőjén készített képek is fantasztikusan sikerültek.
Életünk további jeles eseményeire is szeretettel várunk.

Hálás köszönettel: Zsuzsa, Szabi és Johanna
2016. április 18., hétfõ
Klaudia és Joci: Esküvői fotózás: Klaudia és Joci
Mikor az esküvő kiállításon találkoztunk, már akkor tudtuk, hogy ott a helyed velünk, mellettünk, körülöttünk :) az esküvőnk napján, hogy megörökítsd a szép pillanatokat.
Az egész család le volt nyűgözve az általad összeállított csodás fotókönyvtől, és nem utolsó sorban nagyon hálásak vagyunk, hogy azon a nagyon hosszú, forró nyári napon a kreatív fotózást megkönnyítetted és rugalmasan kezelted a több helyszínen való munkát.
Mi Téged mindenkinek szívből ajánlunk a valóban remek munkád és kedves személyed miatt!
Minden jót és további sok sikert kívánunk, Klaudia és Joci
2016. január 02., szombat
Anita és Béla: Elégedettség

Kedves Tibi!

Örülünk neki, hogy egy évvel ezelőtt Rád találtunk az interneten, majd rugalmasságodnak köszönhetően összehoztuk az első találkozót, ami után már tudtuk, hogy Téged fogunk felkérni az esküvői csomagunk fotózására.

A jegyesfotózás nagyon jó hangulatban telt, néhány óra leforgása alatt rég nevettünk ennyit :) A kreatív fotózás ugyan bajosan indult a rossz idő miatt, de utólag úgy gondoljuk, hogy jobb is, hogy így alakult, mert remek fotók készültek! A kreativitásoddal, a szakértelmeddel és az elkészült fotókkal, fotókönyvvel nagyon elégedettek vagyunk! Köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk, egy örök emlék marad!

Anita és Béla(lacrimosa0708@gmail.com)

 

Ui,: minden fotós után keresgélő Párnak tiszta szívből tudunk ajánlani Téged és a munkádat!

2015. november 08., vasárnap
Kassai-Biró Zsófia: Köszönet

Kedves Tibor! Szeretnénk megköszönni a csodálatos képeket, melyeket életünk egyik legszebb napján készítettél nekünk. Biztos vagyok benne, hogy a jó képekhez nem csak a szakmai tudásod, hanem pozitív kisugárzásod és közvetlenséged is hozzá járult. Örülünk, hogy Téged választottunk, mert nagyon jó hangulatban telt el a kreatív fotózás és a szertartásokon is ’’észrevétlenül” fotóztad le a legszebb pillanatokat.

Zsófi és Gábor

2015. augusztus 07., péntek
Szandi és Ricsi: Szandi és Ricsi előfotózás

Kedves Tibi!

Már az első megbeszélés után tudtuk, hogy Téged fogunk felkérni a fotózásra, mind az általad ajánlott csomag, mind a hozzáállásod szimpatikus volt számunkra. Bár még "csak" a jegyesfotózáson és egy esküvői előfotózáson vagyunk túl, már nagyon várjuk az esküvő napját is, valamint az arról készült képeket és fotókönyvet. A rossz idő ellenére a profi hozzáállásodnak és rutinodnak köszönhetően nagyon jó hangulatban teltek a percek és nagyon jó képek készültek.

Köszönjük az eddigieket, már nagyon várjuk a következő alkalmat!

u.i.: az autód nagyon szép és kényelmes :) (diabo6@gmail.com)

2015. április 23., csütörtök
Poór Muhar Mariann: Mariann és Attila Esküvői fotózás

Kedves Tibi!

Szeretnénk neked megköszönni a gyönyörű fotókat és a fotókönyvet. Nagyon büszkén mutogatjuk őket :) Nagy élmény volt számunkra a kreatív fotózás és az esküvő napja is. Sok mindent elfelejtettünk már, de a fotóidnak köszönhetően minden fontos emlék felelevenedett bennünk.

Első találkozásunk után nem volt kérdés, hogy kit kérünk meg a fotózásra. Rednkívül közvetlen és kedves voltál ami sokat jelentett számunkra.

Nem volt ötletünk a kreatív fotózás helyszínére, de amit ajánlottál az tökéletes volt. Amikor a képeket nézem az jár a fejemben, hogy annyira szívesen végigcsinálnám az egészet még egyszer:)

Még egyszer köszönjük szépen!

Minden jót kívánunk:

Mariann és Attila:) (poormuhar@gmail.com)

 

2014. október 21., kedd
Niki és Norbi: Esküvői fotózás 2014.08.16

Kedves Tibi!

Köszönjük szépen a csodás képeket és a jó hangulatú fotózást! 

Olyan fotók születtek, amelyeket újra és újra szívesen megnézünk, minden várakozásunkat felülmúlták. Örülünk, hogy végül a fotókönyv mellett dontöttünk. Sok sikert a további munkáidhoz is! 

Üdvözlettel: Niki és Norbi(nikolett.zakarias@gmail.com)

2014. október 12., vasárnap
Kedves Tibi!: Zsuzsa és Adrián: a Nagy Nap :)

Nagyon örülünk, hogy általad lettek életünk egyik legszebb napjának a képei megörökítve. A szertartás előtti fotózáson nagyon jól éreztük magunkat oly annyira, hogy észre sem vettük milyen gyorsan telnek a percek. A Falumúzeum és a Sóstói helyszín nagyon szépek és varázslatosak voltak. 

Köszönjük a mesés autót is és vele együtt a kellemes társaságú sofőrt, aki és ami emelte a nap hangulatát. 

Örülünk, hogy együtt dolgozhattunk, reméljük lesz még rá lehetőség. Valamint további sok sikert kívánunk: Zsuzsa és Adrián (2014.08.09 rozsa777@vipmail.hu)

2014. szeptember 19., péntek
Angi és Sanyi: Királylány és Királyfi fotózás

Kedves Tibi!

Régóta ismerjük egymást, így nem volt kérdés, hogy kit válasszunk a mi Nagy napunkra! Nem is csalódtunk. A tökéletes napunkról tökéletes képek készültek. Még egyszer köszönjük az óriási türelmet, hiszen a fotózás nem  1-2 óráig tartott. Az utolsó képeknél ugyanolyan lelkesedéssel dolgoztál, mint az elsők készítésénél. A végeredmény pedig minden képzeletünket felülmúlta. A fotókönyv részünkre történő átadása óta nem telik el nap, hogy ne néznénk végig újra meg újra. Kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak a nagy napját tudd megörökíteni olyan professzionálisan, mint ahogyan a miénket tetted. Találkozunk a majdan születendő gyermekeink fotózásán! :) Angi és Sanyi(sandor.szucs73@gmail.com)

2014. szeptember 14., vasárnap
Marcsi és Zsolt: Esküvői fotózás

Kedves Tibi!   Ezúton szeretnénk megköszönni munkádat! Helyzetmegoldó képességednek, rugalmasságodnak köszönhetően megmentetted a napunkat, ugyanis a zuhogó eső ellenére csodálatos képeket készítettél a rögtönzött helyszíneken! Humoroddal pillanatok alatt jó hangulatot teremtettél, feloldottad zavarunkat. :) A fotókönyv által méltóképpen emlékezhetünk vissza a nagy napra. Mindent köszönünk! Kívánjuk, hogy sok párnak tudj még hasonló örömöt szerezni! (marcsi1@freemail.hu)

2014. augusztus 26., kedd
Andi és Csabi: Esküvői Fotók

Kedves Tibor! Az, hogy ideírunk Neked a vendégkönyvbe, az a minimum azért, amit adtál nekünk. A dvd és a fotókönyv mellett egy olyan élménnyel gazdagodtunk, ami annyira egyszeri és megismételhetetlen, mint kettőnk számára ez az esküvő! Nem volt minden tökéletes, de a képeket imádjunk, nagyon jók lettek! Köszönünk mindent, további sok sikert!!! (Andi és Csabi demolishercsaba@gmail.com)

2014. június 19., csütörtök
Ági_Peti: Esküvői fotózás Ági-Peti

Kedves Tibor !

Már az első találkozásunkkor tudtam, hogy téged választunk ! A referencia fotóalbumod meggyőzött rögtön. És valóban nem csalódtunk sem benned, sem a munkádban. Több helyszínen is volt fotózás, ami természetesen nem okozott gondot neked.

A kezdeti feszültséget sikerült hamar feloldanod bennünk, utánna már szavak nélkül is tudtuk mit kell tennünk, igazi sztárpárnak érezhettük magunkat !

Az album, a képek és a slideshow-s dvd tökéletesek lettek. Peti reakciója miután megnéztük őket: Drágám, elvennélek még egyszer . Azt hiszem ez mindent elmond.

Köszönjük még egyszer a profi munkát, nélküled nem jöhettet volna ez létre, élveztük minden egyes percét!!!!

Ági&Peti(agitorma04@gmail.com)

2014. május 26., hétfõ
DE-EK: Gólyabál fotózás

Kedves Tibor!Szeretnénk köszönetünket kifejezni, munkáddal kapcsolatban!Az első találkozás alkalmával már biztosak voltunk, hogy jó választás volt Téged felkérni a 2013-as DE-EK Gólyabál fotózására. Pontos, precíz, megbízható emberként, "szolgáltatóként" ismertünk meg. A fényképek fantasztikusak, minden nap öröm visszanézni őket. Köszönjük a korrekt ügyintézést, hogy mindig minden a megbeszélt időre megérkezett. A munkád végzése láttán és a kézhez kapott képek után, nem volt kérdés, hogy máskor is Veled/Veletek szeretnénk dolgozni. A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának Hallgatói Önkormányzata nevében Köszönünk mindent, és várjuk a további közös Munkát!Tisztelettel: Simonyi Zsuzsanna DE-EK HÖK általános alelnök

2014. január 22., szerda
Tünde és Gábor: Esküvői Fotózás

Örömmel gondolunk vissza a számunkra fontos eseményre, melyet nagyszerüen megörökitettél. Öröm volt veled dolgozni.

Köszönjük az időt és a türelmet, melyet oly kedvesen ránk szántál. Igazi csapatmunka volt.

Nagyon elégedettek vagyunk a képekkel és a fotókönyvvel. Visszatükrözi a szakértelmed és tehnikai felszereltséged. Igazi profi vagy.

A "következő esküvőnket" is szeretnénk ha te fotóznád.

Köszönjük(sipostunde82@yahoo.co.uk)

2013. november 19., kedd
Rena és Gyuri: Rena és Gyuri esküvői fotózás

Kedves Tibi!

 

Már az első találkozásunkkor tudtuk, hogy leendő esküvőnk fotózására Téged szeretnénk felkérni, mivel már a két unokatestvéremnek az esküvőjükről is Te készitetted a csodaszép fotókat és fotókönyveket! Elhatároztuk ,hogy  mi is Téged kérünk fel  életünk egyik legszebb napjának fotózására!!!

Felejthetetlen élmény volt számunkra  a fotózás az elejétől a végéig!

Bár igaz, hogy az elején nagyon izgultunk,de ahogy teltek a percek, sikerült feloldódnunk! A helyszinek amiket Te javasoltál tökéletesek voltak számunkra!!A fotók és a fotókönyv is ezt bizonyítják!

A családunk és a barátaink is nagyon dícsérték a képeket, és a Te munkádat!

Köszönjük mégegyszer az igényes fényképeket és az emlékeket! További sok sikert kívánunk a további munkáidhoz!

Üdvözlettel:Rena és Gyuri(gelegonya83@freemail.hu)

 

 

2013. november 19., kedd
Timi és Csabi: Timi és Csabi esküvőfotózás

Kedves Tibi!

Nagyon köszönjük, a gyönyörű képeket és fotókönyvet. Mindenkinél nagy sikert arattak. És persze köszönjük azt is, hogy ilyen szuperül megörökítetted számunkra életünk egyik legfontosabb napját. :-)

Üdv: Timi és Csabi(vass.timi81@gmail.com)

 

2013. október 01., kedd
Gitta és Dani: Gitta és Dani-Esküvői fotózás

Kedves Tibi! Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű képeket! Kicsit félve indultunk neki a fotózásnak, főként azért, mert rólunk eddig csak a pillanatképek sikerültek jól. De az a két óra nagyon gyorsan elrepült, ami köszönhető a jó hangulatnak. Könnyű volt veled dolgozni, mert rövid és érthető instrukciókat adtál és hamar összehangolódtunk.  Nem gondoltuk, hogy rólunk ilyen jó fotókat is lehet készíteni. ;) Az ismerősök és a munkatársak is nagyon dícsérték a képeket, a fotókönyv pedig mindenkinél sikert aratott. Mindenkiről van fotó, aki ott volt, így könnyű dolgunk volt az ajándékképek kiválasztásánál. Köszönjük mégegyszer az igényes fényképeket és az emlékeket! A továbbiakra sok jó hangulatú fotózást kívánunk: Gitta és Dani(schmidtgitta@gmail.com)

2013. szeptember 24., kedd
Illés-Tőzsér Tünde: esküvői fotó

Kedves Tibi!

Nagyon köszönjük a csodás fotókat és a fotókönyvet. Elégedettek vagyunk vele maximálisan. Különösen, mert mi 3-an voltunk és egy 2 éves örökmozgót nem lehet beállítani, őt el kell kapni. Neked sikerült! :-) Örülök, hogy jók lettek a piknikes és a hordozós menyasszonyi képek is, ezekre vágytunk.

Üdvözlettel:

Tünde, Hunor, Attila

2013. augusztus 26., hétfõ
Gajdosné Dr. Szagán Zsuzsanna és Gajdos Szabolcs: Zsuzsa és Szabi: Esküvői fotózás 2013.07.06.

 

 

Kedves Tibi!

 

Már az első találkozásunkkor tudtuk, hogy leendő esküvőnk fotózására Téged szeretnénk felkérni.

Megnyertél minket a kedvességeddel, a korrekt, teljes körű tájékoztatással, ezért választásunk Rád esett. És milyen jól döntöttünk!

Köszönjük neked, hogy a fotózásunk úgy jut eszünkbe, mint életünk egyik legszebb napja.

Köszönjük hasznos tanácsaidat (Arcból többet!), türelmedet, lelkiismeretes, minőségi munkádat.

Lenyűgöznek bennünket a meseszép, szemet gyönyörködtető képek, amely igazi, maradandó emlék marad.

A fotókönyvben minden fontos pillanat meg van örökítve. Minden alkalommal meghatóan nézzük végig eddigi életünk legszebb napját, jó látni a szeretteinket, és az örömöt az arcokon.

A slideshow-ért és az alatta futó zenékért külön köszönettel tartozunk, tökéletes összhangban van a képekkel és az ízlésünkkel.

Hálás köszönet párodnak Aninak, hogy a fotózáson jelen volt, köszönet neki a segítségért, örülünk, hogy őt is megismerhettük.

Hisszük és tudjuk, ennél többet nem is kívánhattunk volna, és nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek.

Zsuzsa és Szabi (2013. július 6. Nyírbátor)(zsuzsa.szagan@gmail.com)

2013. augusztus 23., péntek
Éva és Laci: Esküvői fotózás

Kedves Tibi!!!

 

Nagyon szépen köszönjük neked a kiváló és minőségi munkádat.Nagyon elégedettek és boldogak vagyunk a gyönyörű képekért és a fotókönyvért.Minden családtagunknak és a barátainknak is nagyon tetszettek a képek.Izgatottan vártuk a fotózásokat,de minden nagyon jól sikerült és felszabadultan éreztük magunkat.Még egyszer nagyon köszönünk mindent.

Éva és Laci(nagylaci85@indamail.hu)

2013. június 09., vasárnap
Andrea és Tamás: Esküvői képek

Kedves Tibi!!:)

Szeretnénk megköszönni még egyszer a csodálatos képeket :)és a még csodásabb fotó könyvet!!:) Mindenkinek nagyon tetszik,örülök,hogy téged válaztottunk :) további sikeres munkát kívánunk :)

Andi&Tomi(kohegyiandrea@citromail.hu)

2013. június 01., szombat
Gabriella és Zsolt: Esküvői fotózás

Kedves Tibi!  Amikor az esküvőnkre került a sor, nem volt kérdéses, hogy Te leszel a fotósunk.(Az időpontot is hozzád igazítottuk.) Színvonalas munkáidat ismerve a legjobbat akartuk életünk legszebb napján.  Kedvességed, szakértelmed, segítőkészséged, humorod eloszlatott bennünk minden izgalmat és valóban Rád tudtunk koncentrálni. Így vált felejthetetlen élménnyé számunkra  a fotózás az elejétől a végéig. Miután elkészült"művedet" kezünkbe vettük, beigazolódott, hogy mennyire helyesen döntöttünk. A fotókönyvről és profizmusodról csak felsőfokban beszélhetünk!                                   Köszönjük Neked: Gabriella és Zsolt(gabika@irj.hu) Ui: Kedves leendő házaspárok! Ha igazán nívós fotókat szeretnétek egy megbízható, precíz , munkájára igényes fotóssal, csak Tibit válasszátok! Őt szívből ajánljuk mindenki figyelmébe!

2013. január 04., péntek
Bernadett: köszönet

Kedves Tibor! 

Szeretnénk megköszönni a csodálatos képeket és a felejthetetlen élményt amit a fotózás jelentett. 

A népviseletes fotózás alatt megtanultuk tőled, hogy a fény a barátunk és hogy több arcot, így az esküvő előtt sokkal gördülékenyebben ment a fényképeszkedés. :)

Az elkészült képekkel, a fotókönyvvel és a slideshow-val nagyon elégedettek vagyunk. A népviseletes fotózás nagyon eredeti ötlet, azóta is söpörjük be a bókokat. :)

Köszönjük, hogy megörökítetted számunkra a nagy napunkat! 

Üdvözlettel:

Bernadett & Szilárd(kovacs.berni@gmail.com)

Kőkapu Vadászkastély 2012.09.22

2012. november 26., hétfõ
Csilla és Gábor: Esküvői fotózás...

 

 

Kedves Tibi!

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni az esküvőnkön, és az előtte lévő fotózásokon  végzett munkádat. Izgalmakkal teli várakozás előzte meg a fotókönyvünk kézhez vételét. Mindkettőnkben megfogalmazódott egy kép, hogy mit várunk el az elkészített anyagtól. Azt kell mondjam, sikerült felülmúlnod az elképzeléseinket. Gyönyörű fotókat választottál a fotókönyvbe, ami mesterien meg lett szerkesztve; nagyon szép munkát kaptunk, amit büszkén tudunk megmutatni a kíváncsi szemeknek. A család minden tagjának nagyon tetszett és elismerő szavakkal illette a készítőjét. A barátaink éppen esküvő előtt állnak, azt hiszem ha megkérdeznek tudjuk kit fogunk ajánlani fotósnak.

 

Köszönettel,

Csilla és Gábor(gabor.varga.sp@Ihsystems.com)

2012.09.08

2012. november 21., szerda
BAcskainé dr. Szűcs Nóra és Bacskai Péter: Nóra és Péter Esküvő

Kedves Tibi!

 

NAgyon szépen köszönjük az igényes, csodaszép munkádat. A képek egytől egyig- ami 1059 darabot jelent- kitűnőek. A fotókönyv meseszép, és élethű. A képeken mindenki arcán az önfeledt boldogság látszik, nem a mesterkélt "vigyor".Köszönjük szépen, hogy lehetővé tetted, hogy évek múlva is emlékezhessünk a Nagy Napra, és nyugodtan megmutathatjuk a nagy világnak a boldogságunkat.

Ajánlani tudom mindenkinek! Ár-minőség-érték arányban Tibi verhetetlen! :)

Köszönettel:

Nóra és Péter(noryika@gmail.com)

2012. november 19., hétfõ
Németh Richárd: Dóra és Richárd esküvő

Kedves Tibor! 

Nagyon köszönjük a csodálatos képeket, sok örömet okoztál nekünk és családunknak ezzel a minőségi munkával. A barátainknak is nagyon tetszett ez az egyedi fotókönyv. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a munkádat.

További sok sikert kívánunk!

Köszönettel: Dóra és Richárd (richisun@freemail.hu)

2012. november 18., vasárnap
Czirjákné Furlán Zsófia és Czirják Vktor: Zsófi és Viktor esküvő 2012

Szia Tibi!

Ezúton is szeretnénk megköszönni fáradozásodat, és csodás munkádat. Az esküvőn készített, majdnem ezer képet azóta is nézegetjük Zsófival. Próbálunk hibát találni, de csak egyet találtunk: A húgom alszik a templomban:-)), de ezt majd vele megbeszéljük. A legnagyszerűbb az egészben az volt, hogy több száz képet úgy készítettél el, hogy nem vettünk észre. Emiatt a képeken mindenki természetesen viselkedik, és látszik az öröm a vendégeink arcán.. Amikor kezünkbe vettük a fotókönyvet olyan érzésünk volt, mintha modelleket látnánk, pedig emlékszem, hogy mi voltunk. Aki teheti ne sajnálja rá a pénzt, mert megéri az árát.

Köszönjük.

ZSófi és Viktor(czirjak.viktor@gmail.com)

 

2012. november 12., hétfõ
Mónika és Zoltán: Esküvői fotózás...

 

 

Kedves Tibi! 

Még egyszer szeretnénk megköszönni a munkádat és azt, hogy most és majd évek múltával is büszkén tekinthetünk vissza azokra a megismételhetetlen pillanatokra, az esküvőnkre! Az általad készített képeken éppen olyan önfeledten boldognak látszunk, mint ahogyan éreztük is magunkat! (És senki se gondolja, hogy ez csak természetes az esküvői fotókon, mert ez nem így van!) 

Tibi odafigyelése és profizmusa kellett ahhoz, hogy ne úgy nézzünk ki a nagy napon és a megelőző fotózáson készült képeken, mint akiket csinosan felöltöztettek és csak úgy odaraktak kínosan mosolyogni a fényképező elé. A fotózáson kialakult fesztelen hangulatban készülhettek azok a tökéletes fotók, melyeken modelleket meghazudtoló módon pózolva :) élvezzük a fotózást és szeretjük egymást!  

Köszönjük, hogy az általad készített képeket bátran és büszkén mutathatjuk meg rokonaiknak és ismerőseinknek, újra és újra átélve az esküvőt! A fotók szépsége mellett nem elhanyagolandó, hogy az esküvőn és a bulin készített képeket végignézve elmesélhető a nap minden eseménye, azaz a filmből nem hiányzik egyetlen filmkocka sem... 

Szívből jövő köszönettel,

Mónika és Zoli (banszki_monika@freemail.hu)

Ui.: Külön köszönjük a mindenki által csodált, "angyali" képet!

2012. november 09., péntek
Anita és Ferenc: Esküvő

Kedves Tibor!

 

Köszönjük a kitűnő képeket. A fotókönyv is igazán remekül sikerült!

További sikeres fotózásokat kívánunk!

 

Anita és Ferenc(kecsetif@hotmail.com)

2012. november 03., szombat
Marianna és Tamás: Eskövői fotózás

 

 

Kedves Tibor!

Végre kezünkbe vehettük a nagy nap fotóit  megörökítő hibátlan fotókönyvünket,köszönjük a csodás képeket!! A tornác piciny résén át,készült képek mindenki kedvence lett!Nem volt akadály sem a helyszínen  hirtelen felbukkanó tömeg sőt  a mi esetlenségünk sem. Alaposságod megfigyelhető a fotózás alatt és persze a kész fotókat nézegetve is! A szertartásokon dolgozó kollégádat is dícséret illeti hisz nincs olyan vendég(össz:160fő)akiről ne lenne kettő három kép .Mégegyszer köszönjük és további sok sikert kívánunk!!!

Marianna és Tamás (kmarianna4@gmail.com)

2012. szeptember 25., kedd
Kozmáné Szabolcsi Beáta és Kozma László: 2012. 08. 25. Esküvői fotózás

Nagyon Köszönjük a Munkádat, Tibor :)

A képek gyönyörűek, minőségi munka.

A fotókönyv pedig nagyon egyedi és csodálatos lett :)

Mindenkinek büszkén mutatjuk meg :)

 

Betti & Laci(kozmane.sz.betti@gmail.com)

2012. szeptember 21., péntek
Emese és Gábor: esküvő

Kedves Tibor!

Köszönjük szépen az esküvőnkön való munkádat, amivel mindenki maximálisan meg volt elégedve. Köszönjük a fotóalbumot, ami szenzációsan jól sikerült. Ha mégegyszer újra kezdenénk az esküvőt, akkor is téged választanánk fotósnak.

Köszönettel:

Emese és Gábor(mse0825@freemail.hu)

2012. szeptember 19., szerda
Korányi Frigyes Gimnázium 13.c: szalagavatói fotózás

 

Osztályfőnökként szeretném megköszönni a munkádat. A szalagavatón készült fényképek, a tablóképek nagyon jól sikerültek, a megbeszélt időre elkészültek. Az osztálytablónk is nagyon kreatív és látványos lett mindannyiunk tetszését elnyerte. Köszönjük, további sok sikert a munkádhoz!

 

a 13.c osztály osztályfőnöke a Korányi Frigyes Gimnáziumból(bbjudit@freemail.hu)

 

2012. június 28., csütörtök
Kiss Attila: Szalagavató fotózás és tabló

Kedves Tibor!

Szeretném még egyszer megköszönni az osztályom és magam nevében a szalagavatóról készült remek fotókat és a mesterien kidolgozott, eredeti, ötletes tablót. Egy biztos, a következő osztályom szalagavatóját is Te fogod fotózni.

További jó munkát Neked!

Üdvözlettel,

Kiss Attila osztályfőnök  (kiss.atti.1966@gmail.com)

2012. május 20., vasárnap
Móni és Menyus: Szia Tibi!

Mi sem hagyhatjuk dicsérő szavak nélkül a munkádat! Ha osztályoznunk kellene: csillagos ötös! Az esküvőnk idén tavasszal volt, amire izgatottan készültünk. Mikor a fotós kiválasztásához értünk, mint kedves ismerőst, Téged kértünk fel rá. Már a referenciaanyag bemutatásakor tudtuk, hogy jól döntöttünk. Rögtön feltűnt a képeid minősége, lágysága, élettelisége. No és a nagy ötlet: fotózás a múzeumfaluban, népviseletben, borostásan, kalapban és kendőben ? hihetetlen élmény szereztél vele nekünk, a képek pedig fantasztikusak lettek. Csakúgy, mint az esküvői fotóink. Több száz remekmű. No és a fotókönyv? Igen, az fotókönyv. Aki csak látta, tátva maradt a szája. Nem lehet letenni. Gyönyörű. Tibi, köszönünk szépen mindent, az igényes munkádat, az ötleteidet, azt, hogy türelmes és segítőkész voltál, és a meseautót. Móni és Menyus (vmenyus@freemail.hu)

2011. október 11., kedd
Julcsi és Robi: Kedves Tibi!

Köszönjük, hogy életünk egyik legfontosabb napját felejthetetlenné tetted. Újra és újra nézve a képeket folyamatosan rá kell döbbenünk, hogy a képek mennyire tükrözik az egyéniségünket. Neked köszönhetően minden apró rezdülés és érzelem amit a testünkkel közvetítettünk, örök marad. Majd a 10. házassági évfordulónkon újra nézve, újra beleszerethetek a páromba. Hangsúlyozhatnám, hogy mennyire művésziek és csodálatosak a képeid, de a referencia anyagokat nézve azt kell mondanom a képek önmagukért beszélnek. Ezenfelül remek humorérzékeddel a nagy napon felmerülő nehézségeken is átsegítettél minket. Bár azt kell mondanom, hogy jó anyagból (belőlünk) könnyű dolgozni A fotókönyv minden várakozásunkat felül múlta. Minden számunkra fontos dolog szerepet kapott benne, így akik nem lehettek velünk a nagy napon, a képeken keresztül így is részesülhetnek az élményeinkből. Na de nem dicsérünk tovább még elbízod magad. Sok sikert kívánunk a munkádhoz és az életedhez! Üdv: Julcsi és Robi (kovacsrobert@netra.hu)

2011. szeptember 29., csütörtök
Anita és Gábor: Szia Tibi!
Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy Te tetted felejthetetlenné 2011.08.27-ét, az Esküvőnk napját. Az elkészült fotókat nézve, újra átélhetjük a legjobb pillanatokat. Az elkészült fotókönyvet nézegetve, mindenkinek elakadt a szava és csak magánhangzók jutottak eszünkbe. Úgy, mint Úúú, Áááá, Óóó, Űűű...Nem csalódtunk Benned, örülünk hogy az esküvői kiállításon Téged választottunk. Biztosan számíthatsz rá, hogy a következő fotózásunkat is Te fogod készíteni. További sok sikert. Üdv: Anita és Gábor (totyi27@freemail.hu)
2011. szeptember 21., szerda
Moncsi és Ati: Hali! :-)

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Szenzációs, fantasztikus, csodálatos! Ezek a szavak jutottak először az eszembe! Esküvőnk 2011.06.18-án volt. A fotózás már előző nap megtörtént. Olyan klassz, ötletes képek készültek, hogy még mi magunk is meglepődtünk. A favorit mindenkinél az iskola.:-) Na az, viszi a pálmát! Mindenki csak ámul- és bámul mikor megmutatom a fotókönyvet! Idézem:" Ilyen szépet, én még soha nem láttam!", "Ilyet én még nem is láttam!", "Ilyen is létezik?!", "Ha a gyerekemnek egyszer esküvője lesz, neki is ilyet csináltatok!" S még sok hasonló! Azt már eldöntöttem, hogy ha  egyszer babánk lesz, akkor a róla/róluk is fogsz csinálni egy, két vagy 4 fotókönyvet!? Reméljük hamarosan! :-)Na, de már most elkalandoztam! Szóval, azóta, voltunk egy-két-három esküvőn, és láttuk, hogy a fotós nem, hogy nincs a helyzet magaslatán, de lemaradt a legfontosabb dolgokról. (Nagyon kritikusak lettünk, s hozzád hasonlítunk mindenkit.) Tibi Nekünk mindent elmagyarázott előtte, hogy mire figyeljünk. Pl.: lassan csináljuk a gyűrűhúzást, ne hajoljunk nagyon be az aláírásnál, mindig mosolyogjunk stb. Ezeket mi magunktól nem tudtuk volna. Ehhez egy PROFI szakember kellett, akit mi meg is kaptunk, Tibi személyében! Mi boldogok és elégedettek vagyunk, hogy életünk legszebb pillanatai szó szerint, mind-mind meg vannak örökítve. Csak gratulálni tudunk az eredményhez! Nagyon szépen köszönjük NEKED! (bagolymonika@freemail.hu)

2011. augusztus 30., kedd
Erzsike és Attila: Kedves Tibi!

Köszönjük a csodálatos képeket, amivel feledhetetlenné tetted életünk legszebb napját. Nagyon eltaláltad az ízlésünket  igényes, egyszerű, elegáns  képek születtek, ezáltal  neked köszönhetően a számunkra fontos pillanatokat újra átélhetjük. Aki még nem ismeri Tibit, annak mindenképpen ajánljuk, hogy hívja fel, mert udvarias, precíz, készséges fotós, nincs számára lehetetlen kérés. További sok munkát és ilyen elégedett megrendelőt kívánunk neked! Erzsike és Attila (e.synergie@gmail.com)

2011. augusztus 29., hétfõ
Asztalos - Sápi Víta: Szia Tibi!

Szia Tibi! Hát hol is kezdjem?! Tettem fel magamnak a kérdést, talán, ott hogy évekkel ezelőtt eldöntöttem, ha elérkezem én is az esküvőm napjához, nem lehet kérdés csak Te, lehetsz az, aki ezt megörökíti. Akár én - vagyis mi alkalmazkodunk a szabad időpontodhoz! Ez az elhatározás egy "munkád" láttán érlelődött meg bennem. A "munkád" szót azért tettem idézőjelbe, mert aki ilyet tud kiadni a kezéből annak nemcsak egy feladat, egy munka, hanem a szíve és lelke van benne! Szóval elérkezett a mi napunk 2010. 06. 26. Nekem kívánságom volt feléd, hogy a szülői házban az előkészületeink is legyenek megörökítve. Te, mint profi átérezted ennek fontosságát mind az én, illetve szüleim részéről. Türelmes és segítő voltál az ügyetlenkedésünkhöz. Ötletekkel, fortélyokkal láttál el bennünket, miközben élőaduk újabb kívánságunkat miszerint egy búzatáblán is szeretnénk képeket. Nevetettél, bennünket hogy oldani tudd azt a kis feszültséget, amit ilyenkor a "NAGY" napon érez az ifjú pár! A képeink magukért beszélnek! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen tökéletes képet lehet rólam készíteni, hiszen csak hozott anyagból dolgozhatsz! És a fotókönyv? Csodálatos. Csak azt tudom kívánni, hogy annyi munkád legyen, mint ahányan azt átnézték és dicsérték! Ezen tapasztalatok után nem volt kérdéses, hogy az öcsémnek, aki idén -2011. 06. 18-án nősült meg ki lesz a fényképésze. Egy év elteltével is csak kellemes csalódást tudtál okozni! Sőt úgy érzem, meg kell említenem, azt hogy édesapám, aki nem tud ennyire elfogult lenni, azt mondta: "Soha nem hittem volna, hogy ennyire más lehet egy profi munka" Nekem ettől nagyobb elismerés nem kellett, hogy a szüleim örömüket lelik a fotókönyveink nézegetésében! És végül de nem utolsó sorban sikerült megörökíteni a család kedvencét Csutit - ahogyan az öcsém és Moncsi között "pózol" fantasztikus lett! Köszönjük neked! Víta és Gyuri (sapivita@t-online.hu)

2011. augusztus 19., péntek
Niki és Laci: Drága Tibi!

Nehéz szavakat találni a munkádra, de megpróbálom.Egyszerűen tökéletes! Izgultunk a fotózás miatt is, hogy mennyire tudunk majd együtt dolgozni, hiszen a beállításokon is sok múlik és persze a fotózandó páron is mennyire ügyesek. Nos ezzel nálunk nem volt gond, mert te nagyon aranyos, kedves és odaadó voltál a munkádban. A képek egyszerűen csodálatosak. A fotókönyv amit összeállítottál meseszép. Aki látta tátva marad a szája  és ez így van rendjén. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert tökéletes munkát végez és végtelen aranyos embert ismerhettünk meg benne! Őszinte tisztelettel és örömmel köszönjük neked, hogy ott voltál velünk ezen a számunkra csodás napon és megoszthattuk veled ezt az élményt! Niki és Laci! (patakiniky@gmail.com)

2011. augusztus 25., csütörtök